за нас

Тајзоу Јинлк Аллс Co., Лид... формирана во пролетта 2010 година е заклучена во прекрасната и богата Зџианг Венинг на брегот на Источното Кина Море. Тоа е компанија со германскиот светски клас од Волтер 5-акис машина за масерка и HELICHECK PLUS прецизно. опрема за тестирање. Претпријатието е специјализирано во развојот и произведувањето на тврдните мелниси, вежби, реамери, досадни алатки итн. Нестандардни алатки за прецизноста. Дајте комплетни решенија за производство на мувла, процесирање на автомобилите делови, напредната сечење и машинеризација за аеродромската индустрија. Пазарот постојано се менува. Од почетокот на 2012 година се фокусиравме на истражувањето на цврстите вежби. Во 2014 година развивме специјални кочии за милијарди и исечени челики. Со континуираното проширување на производството, формирање на стандардизација на производот, побарувачка на висока ефикасност на пазарот. На пазарот, исто така, се претставени во вежбите на високо храна и U-рвови со различни хеликски сечејки.

Гледај Повеќе

Вести

Карбид високата тешкотија на вежбање на длабочината: Ослободување на потенцијалот на индустриската опрема и компоненти

Карбејд се појавија децата за вежбање на високо тврдење на машината, како менувач на игра во индустријата на опремата и компонентите. Овие алатки, специјализираат во полето на бушење, Револуционализираа начинот на кој производителите се приближуваат до нивните операции. Да одиме во фасцинантното подрачје на вежбање на високо тврдоглава и да го разбереме нивното значење. "Карбид".


10 Важно вежбање на високиот тешкотии за индустриски апликации

Внесување: "Карбид високо тврдење на машини" 2. Вежбање на двите 3.1 Црвена карибидна древни Битс 3.2 Карбид-каптирани Драчни Битс 3.3 Индексивни карибидни вежби 4. Високите карактеристики кои треба да ги бараат во висока тврдина на Carbide. 4.2


Карибе внатрешна гладна дупка: Важна алатка за индустриски опрема


Покана | YINLK алатки срдечно ве покануваат да присуствувате на 26-тата меѓународна машина за машини.


Гледај Повеќе