Rreth nesh

Taizhou Yinlk Tools Co., Ltd., ngritur në pranverën e 2010, është vendosur në Zhejiang Wenling të bukur dhe të pasur në bregdetin e Detit Lindor Kinë. Ajo është një kompani me një makinë e veglave të lidhjes së lidhjeve në klasën botërore, Uollter 5 aksi dhe HELICHECK PLUS pajisjet e testimit. Ndërmarrja specializohet në zhvillimin dhe prodhimin e mullirave të ashpër të lojrave, copëza e stërvitjes, reamer, mjete të mërzitshme etj. Veglat e prerjes rrotullore jo-standarde. Siguroni zgjidhje të plota për prodhimin e mykeve, përpunimin e pjesëve të automobilave, teknologjisë së përparuar të prerjes dhe të makinave për industrinë e hapësirës. Tregu gjithmonë ndryshon. Që nga fillimi i vitit 2012, kemi përqëndruar në kërkimet e stërvitjeve të forta karbide. Në vitin 2014, ne zhvilluam prerë të veçantë ushqimi dhe prerë çeliku pa ngjyrë. Me zgjerimin e vazhdueshëm të shkallës së prodhimit, formimin e standardizimit të prodhimit, kërkesës së tregut të lartë. Në treg janë futur gjithashtu në treg.

Shih më shumë

Lajme

Karbide e vështirësisë së lartë e makinave: çlirimi i mundësisë së pajisjeve dhe komponenteve të industrisë

2023-09-12 Shih më shumë

10 Makinat e vështirësisë së lartë të rëndësishme për aplikimet industriale

Përmbajtja Karbide e lartë e vështirësisë Makinat e bitsëve 3.1 Solid Carbide Drill Bits 3.2 Karbide-Tipped Drill Bit 3.3 Veçoritë për të kërkuar në makinën e vështirësisë së lartë Carbide 4.2

2023-09-09 Shih më shumë

Karbide e brendshme vëllazëri i thellë: Një mjet i domosdoshëm për pajisje industriale

Paraqitja: Në fushën e pajisjeve industriale dhe të përbërësve, saktësia dhe efektshmëria janë kryesore. Një mjet i domosdoshëm që i plotëson këto kërkesa është rrëmuja e brendshme e ftohtë e brendshme. Ky artikull shqetëson në aspektet thelbësore të kësaj mjete, duke hedhur dritë mbi aplikimet e saj, avantazhet, dhe rëndësi për profesionistët që punojnë me prerjen e mjeteve dhe fiktimeve. Programet:

2023-09-06 Shih më shumë

2023-08-22 Shih më shumë

2023-08-19 Shih më shumë

2023-08-16 Shih më shumë

2023-07-18 Shih më shumë

2023-07-13 Shih më shumë

Shih më shumë